Tyytyväiset ammattilaiset suosittelevat


 

CARFIX Wasa suosittelee:

Autojen fiksaamiseen DRI WASH'n GUARD®! Autonkäsittelyn ammattilainen Viking Hjort: "Käytämme DWG:tä, koska se on erittäin helppokäyttöistä, nopeaa työstää ja se antaa autoille erittäin suuren luokan kiillon. Paremman, kuin mikään muu tuote, jota olemme kokeilleet. Suosittelemme tätä tuotetta kaikille yksityisautoilijoille ja ammattilaisille!"

"Jokaiselle autolle, niin käytetyille kuin uusille, teemme DRI WASH´n GUARD® käsittelyn. DWG käsittely on erityisen tärkeää suorittaa jo uusiin autoihin, koska se tekee pinnasta kovemman kuin muut tuotteet, ja suojaa näin ollen uusia maali- ja lakkapintoja naarmuista". Carfixin asiakkaana on suuri joukko tyytyväisiä seudun autoliikkeitä. Hjort pitää DWG tuotteita merkittävänä apuna siihen, että yritys on kasvanut Vaasan suurimmaksi fiksausliikkeeksi.


  
Viking Hjort työssään jälleen yhden ehostusta kaipaavan auton ääressä. "Hapettuneet pinnat käsittelemme DWG Oxygone tuotteella yhdessä kiillotuskoneen kanssa ja se on erinomainen  hapettuman poistaja.

CARFIX toimii Vaasassa Myllärinkadulla lähellä autoliikkeitä. Yrityksen päätoimiala on uusien ja käytettyjen autojen kunnostaminen lähistön autoliikkeille. Autoliikkeet, jotka myyvät Vaasassa uudet Opel, Ford, Nissan, Alfa Romeo, Fiat sekä Lada henkilöautot, luottavat CARFIX:in työn laatuun. Liike tekee alan töitä myös yksityisille autonomistajille ja myös markkinoi mielellään DWG tuotteita. Tiedustelut: 06 - 3177850


Helsingin Automuseo suosittelee:

Arvoautojen hoitoon DRI WASH'n GUARD®! Museon johtaja Aimo Astala: "Olemme todenneet, että DWG - tuotteet ovat paras vaihtoehto autoillemme. Ennen kaikkea ne antavat uskomattoman upean kiillon. Lisäksi käsittely on nopeaa ja helppoa ja kiilto pysyy pitkään. Meille on myös tärkeää, että voimme viimeistellä auton kiillon missä ja koska tahansa se on esillä"

Automuseomiesten mielestä jokaisen autoilijan oma auto on myös arvoauto, jota kannattaa pitää kunnossa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. DRI WASH'n GUARD® poikkeaa edukseen kaikesta mitä he ovat aikaisemmin kokeilleet. Se toimii maalipinnan puhdistuksessa, kiillotuksessa ja suojaamisessa uskomattoman hyvin! Siksi he suosittelevat niitä lämpimästi kaikille autoilijoille.Kenraali Raappanan sodan aikainen virka-auto, Chrysler Royal -37 on yksi monista museon Suomen historiaan liittyvistä autoista.  "Näin kiiltävä tämä auto ei ole ollut meidän aikanamme". Vesa Hämäläinen: "Työ kävi uskomattoman nopeasti ja helposti"

Helsingin Automuseo toimii Helsingin kantakaupungissa, lähellä Hietalahden toria, osoitteessa Munkkisaarenkatu 12, ja se on avoinna päivittäin (paitsi maanantaisin) klo 12-15. Museossa on vaihtuva näyttely eri aikakausien autoja sekä Euroopan mittavin MB-merkkisten pienoisautojen kokoelma. Monet museoautoista ovat myös tilattavissa hääajoihin ja muihin juhlatilaisuuksiin. Tiedustelut: 0400 - 488 720.Autonpesuliike B & R Karlman suosittelee:

Autojen "fiksaamiseen" DRI WASH'n GUARD®! Yrittäjä Robert Karlman: "Otimme DWG - tuotteet alunperin käyttöön voidaksemme vähentää veden käyttöä, josta muodostuva höyry on haittana talvisin. Vähitellen huomasimme, että se antaa erinomaisen suojan nykyajan ekomaaleilla maalatuille autoille. Nykyään suosittelemme sitä ihan kaikille asiakkaillemme".

Yrittäjäpariskunnan toinen puolisko Barbro: "Jokaisen autoilijan kannattaa piää huolta omasta autostaan, ja se onnistuu DRI WASH'n GUARD® - tuotteilla varsin hienosti, sillä mitään erityisiä tiloja tai välineitä ei tarvita". Molempien mielestä millään muulla tuotteella ei auton pintaan saa yhtä kovaa, kiiltävää ja liukasta pintaa, joka hylkii loistavasti likaa ja vettä.Jälleen uusi vaihtoauto valmiina luovutettavaksi lähistön autoliikkeelle. Karlmanit ovat toimineet Tammisaaren ja Karjaan puolivälissä olevalla Horsbäckin liikealueella jo viisi vuotta. "Lisätila ei olisi pahitteeksi" toteaa Robert yrityksen kehityksestä kysyttäessä.

B & R Karlman toimiii Horsbäckin teollisuusalueella, joka on valtatie 51:n varrella 12 km Karjaalta Tammisaaren suuntaan. Yrityksen päätoimiala on uusien ja käytettyjen autojen kunnostaminen lähistön autoliikkeiden laskuun. Liike tekee alan töitä myös yksityisille autonomistajille, mikä onkin kasvava osa-alue. Lisäksi se toimii DWG jälleenmyyjänä. Tiedustelut: 019 - 241 6953.Ralliautoilija Marko Ipatti suosittelee:

Kokemukseni perusteella voin suositella DRI WASH'n GUARD® tuotetta niin kilpa-kuin siviiliautoihin. Kilpa-autoani on vuodesta 1997 asti käsitelty DRI WASH'n GUARD® tuotteella aina ennen kilpailuja. Puhdas ja kiiltävä auto tuo parhaimmalla mahdollisella tavalla esiin yhteistyökumppaneiden mainokset. Myös helppo ja nopea puhdistaminen kilpailun aikana takaavat yhteistyökumppaneiden näkymisen koko ajan.

Yksi pahimmista paikoista on auton takaosa, joka likaantuu yhdessä kuuman pakokaasun kanssa. Kerrottakoon, että usean rallin jälkeen auto on kuin maalaamosta juuri tullut! Järjestäjien tarrat, joita liimataan autoon, ovat aikaisemmin tuottaneet irrotettaessa ongelmia. Joko liima on jäänyt maalipintaan tai vienyt mukanaan osan maalista. Tätä ongelmaa ei ole DRI WASH'n GUARD® käsittelyn jälkeen ollut.
 


Brittein rallimestari Marko Ipatti ja voittaja-auto Mitsubishi Lancer Evolution 6 mestaruustaistelun jälkeen.

Marko Ipatti on Englannin rallisarjan mestari vuodelta 2000. Mestaruuden arvoa nostaa huimasti se, että sarjan historiassa mestaruus voitettiin ensimmäisen kerran N-ryhmän autolla. Britannian rallisarja on ollut monelle kuljettajalle ponnahduslauta maailmalle. Ipatti on myös jääradan N-ryhmän Suomen mestari.DWG Enviro-Tech Finland Oy
Koppelonkaari 4
90900 Kiiminki

020 7768320
050 9131809
info@dwgfinland.com

DRI WASH 'n GUARD Shines Like No Other!