Toimivat ja tehokkaat tuotteet

 

DWG ULTRA-IONTM

Puhdistaa ja kiillottaa auton maalipinnat ilman vettä. Erittäin kiiltävä vahamainen suoja pinnalle. Uudemmille maalipinnoille.

Puhdistaa, kiillottaa ja suojaa autot, kuorma-autot, veneet, asuntovaunut, lentokoneet - kaikki kovat pinnat - ilman vettä. Voit sumuttaa Dri Wash´n Guard:ia suoraan likaiselle pinnalle, pyyhkiä lian froteeliinalla ja kiillottaa jäljellä oleva suojaava kalvo toisella liinalla. DWG jättää pinnalle erittäin kiiltävän ja hyvin suojaavan vahamaisen kiillon! DWG ei sisällä silikonia, teflonia tai mitään muutakaan maalipinnalle haitallisia aineita.

DWG ULTRA-ION on kehitetty erityisesti uuden ajan kirkaslakoille,  joka löytyy kaikista vuoden 2000 jälkeen valmistetuista autoista. DWG ULTRA-ION™ tulee antamaan syvemmän ja voimakkaamman kiillon näissä uusissa, joustavammissa kirkaslakoissa. Ultra-Ionilla käsitelty pinta hylkii myös pölyä.

240 ml tuote riittää noin 4 henkilöauton käsittelyyn. Esim. 940 ml pullolla saadaan 16 käsittelyä, jolloin hinta on noin 3 eur/käsittely. Tuote sumutetaan ilmalla täytettävällä Airosol pullolla, jota saatavana täysinäisiä tai tyhjänä. Airosol pullo ostetaan kerran ja jatkossa tarvitaan vain täyttöpulloja.

Art. no. 16105   DWG Ultra-Ion 240 ml Airosol täysi

19,00 eur

Art. no. 2610  DWG Ultra-Ion 240 ml Airosol TYHJÄ

5,00 eur

Art. no. 1615   DWG Ultra-Ion 470 ml

28,00 eur

Art. no. 1610   DWG Ultra-Ion 940 ml

49,00 eur

Art. no. 1620   DWG Ultra-Ion 1890 ml

94,00 eur

Art. no. 0351 DWG kiillotusliina  mikrokuitua + froteeliina puhdistukseen

5,0 eur

 

DWG Classic

Puhdistaa ja kiillottaa auton maalipinnat ilman vettä. Erittäin kiiltävä vahamainen suoja pinnalle. Vanhemmille maalipinnoille.

Puhdistaa, kiillottaa ja suojaa autot, kuorma-autot, veneet, asuntovaunut, lentokoneet - kaikki kovat pinnat - ilman vettä. DWG ei sisällä silikonia, teflonia tai mitään muutakaan maalipinnalle haitallisia aineita. Sen käyttö on helppoa, ja sillä aikaan saa erittäin hyvän kiillon ja suojakäsittelyn pinnoille. Erittäin nopea.

DWG Classic; se alkuperäinen! Jo vuodesta 1991 markkinoilla ollut tuote, joka on vedettömän teknologian lippulaiva maailmassa! Useita kehitysversioita sen jälkeen. Tuote, josta yritetty valmistaa useita kopiota. Sopii kaikille perinteisille pinnoille.

240 ml tuote riittää noin 4 henkilöauton käsittelyyn.

Art. no. 10105   DWG Classic 240 ml Airosol täysi

19,00 eur

Art. no. 2010  DWG Classic  240 ml Airosol TYHJÄ

5,00 eur

Art. no. 1010   DWG Classic 940 ml

49,00 eur

Art. no. 1020   DWG Classic 1890 ml

94,00 eur

Art. no. 0351 DWG kiillotusliina  mikrokuitua + froteeliina puhdistukseen

5,0 eur

 

DWG OXYGONE

Kiillottaa ja poistaa hapettuman maalatuilta pinnoilta.

OxyGonen kiillottava vaikutus perustuu ainutlaatuiseen EXP-7TM -kaavaan ja se palauttaa helposti ja tehokkaasti minkä tahansa maalatun, mutta hapettuneen pinnan loistavan kirkkaaksi.
OxyGonea voidaan käyttää kaikille koville, maalatuille pinnoille, eikä sillä ole vaaraa hioa maalipintaa rikki edes kiillotuskoneen kanssa. Poistaa myös hiusnaarmuja mikroskooppisen ohuen hionta ominaisuuden ansiosta.

 

Art. no. 1150   DWG Oxygone 240 ml

19,00 eur

 

DWG Tire Treatment

Puhdistaa, kiillottaa ja suojaa kaikki muovi- ja kumipinnat.

DWG All-Weather Tire Treatment suojaa UV-säteilyltä,  lisää veden hylkimiskykyä ja vähentää pölyn kiinnittymistä pintoihin. Kumi ja muovi kiillottuvat alkuperäistä kiiltoa vastaavaksi, eikä se aikaansaa  muiden tuotteiden aikaansaamaa keinotekoista tai rasvaista kiiltoa. Käyttökohteita ovat auton koetaulut, muoviosat sisustassa sekä ulkopintojen muovilistat ja renkaat.

 

Art. no. 1070   DWG Tire Treatment 470 ml

20,00 eur

 

 

DWG  Metal Polish

Uudistaa ja kiillottaa maalaamattomat kovat metallipinnat.

DWG Premium Metal Polish  palauttaa hapettuneen metallipinnan uudelleen kiiltäväksi. Tällaisia pintoja ovat alumiini, ruostumaton teräs, messinki, kromi, kupari, kulta, hopea ym. Tuotetta voidaan käyttää myös lasikuidulle, kovalle muoville tai lasille, halutessamme kirkastaa vaikeita tahroja. DWG Metal Polishin käyttökohteiden luettelo on loputon.

 

Art. no. 10605   DWG Metal Polish 355 ml

25,00 eur

 

 

DWG Leather & Vinyl Treatment

Puhdistaa nahan ja palauttaa sen joustavan rakenteen.

DWG Leather & Vinyl Treatment, sisältää ainutlaatuisen ultraviolettisuojan. Se puhdistaa ja suojaa pinnat - kaiken auton sisustasta, vinyyli- ja nahkahuonekaluista ja käsilaukuista autonkattoihin!
Pinnalle muodostunut suoja hylkii tehokkaasti vettä, mutta antaa nahan silti "hengittää". Helppo sumuttaa  ja pyyhkiä pinta puhtaaksi ja todella hyvin suojatuksi yhdellä käsittelyllä.

 

Art. no. 1050   DWG Leather&Vinyl 470 ml

16,00 eur

 

DWG Upholstery, Fabric & Carpet Treatment

 Puhdistaa ja desinfioi tekstiilit, kankaat ja matot.

Korkean puhdistusteknologian ja ainutlaatuisen luonnollisen hajujen imeytysmenetelmän yhdistelmä tuottaa tehokkaimman ja luotettavimman nykyisin markkinoilla olevan pehmusteiden, kankaiden ja mattojen puhdistusaineen. DWG Upholstery, Fabric & Carpet Treatmentin ansiosta useimmat pehmusteet, kankaat ja matot voidaan helposti puhdistaa, suojata ja desinfioida (poistaa myös tupakansavun hajun).

 

Art. no. 1025   DWG Fabric&Upholstery 470 ml

16,00 eur

 

DWG Polyguard-1TM Oil Treatment

Luo suojaavan kalvon, joka vähentää kitkaa ja moottorin kulumista.

DWG PolyGuard-1 Oil Treatment on tiiviste, joka auttaa parantamaan kaikkien moottoriöljyjen luonnollisia voitelevia ominaisuuksia. Tämä huipputeknologian tuote luo koneen liikkuvien osien väliin suojaavan kalvon, joka vähentää kitkaa ja kulumista ja tehostaa moottorin toimintaa!

 

Art. no. 1090   DWG Oil Treatment  240 ml

23,00 eur

 

 

DWG Dust B´Gone

Hajottaa pölyn molekyylirakenteen, jolloin se saa aikaan  pölyn hajoamisen pinnalta

8oz DRI WASH 'n GUARD® Dust B' Gone™Dust B´Gone hajottaa pölyn molekyylirakenteen, jolloin pöly emulgoituu ja katoaa koskettaessa. Pölyä ei siis useinkaan ole tarpeen pyyhkiä tai pestä pois. Dust B´Gone sopii kaikkiin kohteisiin muovi- ja silkkikoristekasveista autojen eri pinnoille. Auton ilmastointiventtiilit  sekä konehuoneen muoviosat haitariletkuineen ovat loistava kohde havaita tuotteen toimivuus.

 

Art. no. 1161   DWG Dust B´Gone 240 ml

12,00 eur

 

 

DWG HOME

Puhdistaa, kiillotta ja suojaa  kaikki kodin kovat pinnat ilman vettä.

16oz DRI WASH 'n GUARD® for the Home with Trigger SprayerDri Wash´n Guard Home puhdistaa, kiillottaa ja suojaa kodin, toimiston tai työpaikan kovat pinnat ilman vettä antaen samalla raikkaan tuoksun.
Ainutlaatuisen PolyGuard-7 kaavan ansiosta saat erinomaisen tuloksen puhdistaessasi peilejä, lasia, keraamisia laattoja, keittiökoneita, suihkukaappia, tiskipöytää, TV-ruutua, koruja, ym. kovia pintoja.

 

Art. no. 1035   DWG Home 470 ml

26,00 eur

 

 

Tilaa tuotteita sähköpostitse: tilaus@dwgfinland.com

 

Tuotteet toimitetaan postitse. Maksutapa postiennakko tai maksu pankkiin. Pankki suoritusta varten saatte maksutiedot sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä. 

 

Tuotteen toimitus 1-3 päivää tilauksesta.

Kaikilla tuotteilla täydellinen 30 pv rahat takaisin tyytyväisyystakuu.

 

Rahtimaksu alle 5 kg paketti on 6,0 eur ja yli 5 kg paketti 8,5 eur pankkiin maksettaessa ja postiennakolla maksettaessa kaikki painot 8,5 eur.

 

DWG Enviro-Tech Finland Oy
Koppelonkaari 4
90900 Kiiminki

020 7768320
050 9131809
info@dwgfinland.com

DRI WASH 'n GUARD Shines Like No Other!