Arvostettu yritys

Jo yli 20 vuotta uranuurtavaa työtä

DWG International on arvostettu yritys. Siitä on puhuttu paljon useissa USA:n ja Euroopan johtavissa aikakausi- ja ammattilehdissä. Yritys on saanut suurta positiivista huomiota tiedotusvälineissä, koska se osallistuu aktiivisesti pyrkimyksiin suojella vesiä. Yritys aloitti toimintansa vuoden 1991 alussa. Yhtiön alkuvaiheessa yritys keskittyi myymään tuotteita vähittäiskaupoissa ja mittavilla mainostuksilla.

Yrityksen kasvu tuotteiden esittelyillä

Saman vuoden kesällä yritys muutettiin suoramarkkinointiyritykseksi, koska ainutlaatuisen tuotteen markkinointiin tarvittiin henkilökohtaisia esittelyjä, mainosten sijaan. Tuoteeseen toimivuuteen oli helppo uskoa, kun näki sen suoraan käytännössä. Tämän jälkeen tämä nuori, vain yhden tuotteen (DRI WASH´n GUARD®CAR) varaan perustunut yritys on kasvanut nopeasti kansainväliseksi ja tunnetuksi yhtiöksi. DWG tuotteita markkinoidaan eripuolilla maailmaa. Tuotteiden valmistus ja kehitystyö tehdään USA:ssa.


Toiminta Suomessa

DWG Enviro-Tech Finland aloitti tuotteiden markkinoinnin Suomessa vuonna 1996. Tänä päivänä yritys myy tuotteita Suomeen ja Norjaan. DWG Enviro-Tech Finland omistaa yksinoikeuden maahantuontiin alkuperäiselle DRI WASH´N GUARD® tuotteille. Meillä on suora yhteys tuotteen valmistajaan DWG Internationaliin, mutta yrityksemme on itsenäinen, suomalainen yhtiö.     Tuotteiden myynnistä Suomessa vastaavat pääasiassa edustajat. Myynnistä vastaavat myös joillakin paikkakunnilla autonhoitoon liittyviä yrityksiä, kuten autonfiksausliikkeitä,  autoliikkeitä, korjaamoja, maalitarvikeliikkeitä, ym alan yrityksiä. Pyrimme jatkuvasti lisäämään myyntipisteitä eripuolille Suomea. Tuotteiden tilaukset onnistuvat myös suoraan yrityksemme verkkokaupasta.

 

Alkuperäinen idea: VETTÄ SÄÄSTÄEN

DRI WASH´N GUARD® tuote kehitettiin alunperin veden säästöön. Siinä se on onnistunut loistavasti. Se kykenee säästämään miljoonia litroja puhdasta vettä vuosittain.
Se ei kuitenkaan ole tänäpäivänä ainut tuotteen käyttöominaisuus. Tuhannet ja taas tuhannet käyttävät tuotetta sen suojaavan ja kiillottavan ominaisuuden vuoksi. Se on siis paljon muutakin, kuin pelkkää veden säästöä. Se monessa suhteessa ainutlaatuinen tuote.


Uranuurtavaa työtä vedettömän ja vettä säästävän teknologian kehittämiseksi


 

Veden säästö on tärkeää aina kuin se on mahdollista

Tarve suojella vesiä on kiistaton, koska vain alle 1 % maapallon vedestä on ihmiselle käyttökelpoisessa muodossa. Vedelle ei ole vaihtoehtoja, joten perustellusti on arvioitu planeettaa uhkaavan vesikriisi. Vesikriisitä on ennustettu öljykriisiä haitallisempaa.

 

Luonto ei voi uudistaa vettä niin nopeasti kuin tarve on

Marraskuussa 1993 The National Geographic julkaisi erityisen vesiaiheisen raportin, vasta toisen 100-vuotisen historiansa aikana. Raportissa The National Geographicin päätoimittaja kirjoitti seuraavaa: "Planeettaamme uhkaa vesikriisi. Makean veden varoja käytetään nopeammin kuin mitä luonto voi uudistaa sitä."
 

Uudet strategiat ovat välttämättömiä


Tunnettu kansainvälinen Food Research Institute julkaisi vuonna 1997 perusteellisen tutkimusraportin, jossa varoitettiin: "Uudet strategiat ovat välttämättömiä kansallisen, alueellisen ja paikallisen vesipulan välttämiseksi. Veden puute vähentää maataloustuotantoa, vaikuttaa kotitalouksiin ja teolliseen sektoriin, vahingoittaa ympäristöä ja lisää veteen liittyviä terveysongelmia."

Tuhlaileva käyttö on ongelma

Kun raportti vesikriisistä otettiin keskusteltavaksi, Maailmanpankin johtaja totesi, että "useimpien maiden vesiongelmat eivät johdu veden puutteesta, vaan pikemminkin tehokkaasta ja tuhlailevasta käytöstä. Meidän täytyy muuttaa asennoitumistamme vettä kohtaan ja lopettaa nykyisenkaltainen veden tuhlaaminen".

DWG Enviro-Tech Finland Oy
Koppelonkaari 4
90900 Kiiminki

020 7768320
050 9131809
info@dwgfinland.com

DRI WASH 'n GUARD Shines Like No Other!