Kuvat puhuvat puolestaan


 
Alla olevassa kuvasarjassa on pesty DRI WASH´n GUARD® CAR tuotteella ILMAN VETTÄ normaalilikainen Ford Mondeo.

Pesussa tarvitaan vain DRI WASH´n GUARD® CAR tuotetta ja froteeliinoja.

DWG tuote on hyvin ainutlaatuinen, koska sillä voit turvallisesti puhdistaa likaista autoa. Tulette säästämään paljon aikaa ja saatte erittäin kiiltävän ja hyvin suojatun pinnan pienellä työllä. 


DWG tuotteella voidaan puhdistaa todella likaistakin autoa, kunhan pinnalla ei ole selviä kiviä. Pienet hiekanjyväset eivät aiheuta ongelmia. Joskus auto voi olla niin kuran ja hiekan peitossa, että on järkevämpää suorittaa pieni huuhtelu,  ja sen jälkeen puhdistaa pinttynyt ja kiinnittynyt lika DWG tuotteella. Samalla kuin suoritat puhdistuksen, tulet antamaan maalipinnalle vahauksen!

On käytettävä kuuluisaa maalaisjärkeä siinä, onko auton puhdistus  todella likaiseen pintaa järkevää. Ainetta kuluu enemmän, eikä se vastaa tarkoitusta. Pääsääntöisesti autot ovat kuitenkin useimmiten siinä kunnossa, että DWG puhdistus onnistuu helposti.Auton pinta ennen puhdistusta. Normaaliajosta kertynyt likainen pinta.

Pinnalle on juuri sumutettu DWG tuotetta, joka läpäisee lian, tunkeutuen kohti maalipintaa. Tuote liottaa samalla likaa irti pinnasta.


Pinta on nyt pyyhitty puhtaaksi ja puhdistusvaiheessa
pinnalle muodostunut suojakalvo on jo kiillotettu.

Lopputulos on tässä! Erittäin hyvin kiiltävä pinta, kohtuullisen helpolla työllä. Auton puhdistus ja suojaavan vahan pinnalle laitto hoituivat yhdellä ja samalla kerralla.Halusittepa tehdä vedettömän pesun silloin tällöin tai joka kerta kun autonne kaipaa pesua, tai ainoastaan suorittaa helpon vahauksen jonka pinta huomataan, valintanne on DWG!

DRI WASH´n GUARD®
Puhdistaa, Kiillottaa ja Suojaa, yhdellä helpolla tavalla.
DWG sumutuspullo ja kaksi liinaa.
Tuotteet, joilla auton hoidossa voi pärjätä.


Tarvittaessa myös vaikeaan paikkaanTässä kuvasarjassa on puhdistettu todella likainen, kuran peittämä Seat Toledo. Puhdistus onnistuu myös haasteellisessa ympäristössä, mutta tällainen pinta ei ole ihanteellisin. Tuotetta tulee käyttää reilummin, jotta se läpäisee lian ennen pyyhkäisyä. Puhdistaessanne erittäin pahoin likaantuneita pintoja, tulee puhdistukseen varata reilummin puhdistuspyyhkeitä ja varautua siihen, että ainetta kuluu enemmän..


DWG Enviro-Tech Finland Oy
Koppelonkaari 4
90900 Kiiminki

020 7768320
050 9131809
info@dwgfinland.com

DRI WASH 'n GUARD Shines Like No Other!